fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Foto: Sursa Zilei Foto: Sursa Zilei

Fostul arbitru Laszlo Sajtos a decedat într-un accident rutier pe Valea Oltului


Laszlo Sajtos, în vârstă de 60 de ani, fost consilier județean, fost director în Ministerul Transporturilor, cel care ocupa acum funcția de Inspector Șef Teritorial la Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR) a decedat joi dimineață într-un accident rutier pe Valea Oltului, în dreptul localității Racovița, relatează Turnul Sfatului.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vâlcea a anunțat joi dimineață că mai mulți medici au făcut eforturi pentru a-i slava viața, însă în zadar.

„Persoana încarcerată a fost extrasă de către echipajele ISU în urma operațiunilor de descarcerare specifice și predată echipajelor medicale, în stare de inconștiență, iar șoferul autoutilitarei a fost transportat la CPU Brezoi de către echipajul SMURD. Manevrele de resuscitare executate șoferului autoturismului, la locul evenimentului, au fost fără succes, fiind declarat decesul acestuia”, au transmis oficialii ISU Vâlcea.

Născut la 12 martie 1962, sibianul Laszlo Sajtos a fost un arbitru din prima divizie, unde a condus 28 de partide.

În anul 2008 a candidat din partea PNL pentru Parlamentul României, dar nu a avut succes, însă a obținut patru ani mai târziu poziția de consilier județean, el candidând, tot din partea PNL, la alegerile locale.

A demisionat rapid, după ce a fost promovat din funcția de director adjunct al Registrului Auto Român, în cea de director general al Direcției generale transport și infrastructură din cadrul Ministerului Transporturilor.

A fost demis din această funcție în timpul guvernării PSD.

A fost acuzat că a dat note informative Securității în 1983, în perioada când a fost student la Brașov. CNSAS a precizat că nu i s-a atribuit calitatea de colaborator al Securității.

 

Sursa: G4Media


 
Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« August 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Cartierul Austriac