fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Foto: IPJ Hunedoara Foto: IPJ Hunedoara

Patru arme descoperite asupra hunedorean care își amenințase cu moartea fosta soție


Un bărbat de 40 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a fost prins pe autostrada A1 că avea în portbagajul maşinii patru arme, dintre care una letală, despre suspect existând informaţii că şi-ar fi ameninţat cu moartea fosta soţie şi pe mama acesteia, a informat luni Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara.

Ameninţările au fost transmise fostei soţii şi familiei acesteia prin intermediul unor reţele de comunicare, victimele locuind într-o comună de lângă municipiul Hunedoara, transmite Agerpres.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul şi-a procurat, fără drept, dintr-un stat european, o armă cu ţevi lise şi trei arme neletale - un pistol, un revolver cu aer comprimat, un pistol de semnalizare, dar şi o pereche de cătuşe metalice, precum şi muniţia aferentă.

Bărbatul ar fi introdus armele şi muniţia, ilegal, pe teritoriul României, fără să le declare organelor vamale, obiectele fiind ascunse în bagajele autoturismului pe care-l conducea.

Suspectul a fost oprit în trafic, pe 4 iunie, pe autostrada A1, între localităţile Ilia şi Deva. După efectuarea controlului corporal şi al autoturismului, bărbatul a fost condus la sediul IPJ Hunedoara, pentru audieri. Armele şi muniţia aferentă ce au fost descoperite de poliţişti au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor.

„În urma administrării probatoriului, bărbatul a fost reţinut pentru comiterea infracţiunilor de contrabandă calificată, ameninţare şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor", a precizat IPJ Hunedoara.

Ulterior, magistraţii de la Judecătoria Hunedoara au dispus arestarea preventivă a suspectului pentru 30 de zile.

 

Sursa: Agerpres


 
Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« August 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Cartierul Austriac