fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Captură foto: Digi24 Captură foto: Digi24

Hoții au fost prinși, drona furată de la Charlie Ottley nu a fost găsită. Declarațiile celor trei minori care l-au jefuit pe regizor


Au fost găsiți hoții care au furat echipamentele de filmare și drona celebrului regizor britanic Charlie Ottley. Este vorba despre trei copii cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani. Ei au fost audiați în prezența unui psiholog și au povestit ce s-a întâmplat și ce au făcut cu obiectele furate, relatează Digi24.

Hoții sunt trei copii - doi băieți și o fată, cu vârste cu prinse între 10 și 14 ani.

Polițiștii i-au prins în zona centrală a Timișoarei, pe malul canalului Bega.

Nu mai aveau asupra lor bunurile furate. Drona a fost abandonată tot în zona parcului, aproape de Hotel Continental, iar polițiștii o caută.

Cei trei minori au fost audiați la poliție, fiind însoțiți de mama lor.

Audierile au avut loc în prezența unui psiholog de la Direcția pentru Protecția Copilului. Copiii au declarat că s-au speriat și de aceea au aruncat geanta în care se afla drona.

Realizatorul „Wild Carpathia” și „Flavors of Romania” a fost jefuit în centrul Timișoarei în timp ce filma un documentar. Jurnalistului britanic i s-a furat geanta în care se aflau echipamente esențiale.

Charlie Ottley s-a oprit pe o bancă după o seară cu prietenii. Lucrurile i-au fost furate chiar de lângă el, într-un parc din Timișoara. Charlie Ottley avea la el un rucsac cu mai multe echipamente de filmat, printre care și o dronă.

Regizorul britanic se află în Timișoara pentru un documentar pentru promovarea orașului, care va fi capitală culturală europeană în 2023.

Aurora Voicilă, purtător de cuvânt al IPJ Timiș: „În acest caz, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat".

Ottley susține că acest incident nu i-a schimbat părerea despre România.

 

Sursa: Digi24


 
Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« August 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Cartierul Austriac