fbpx
 
Colaj foto: ZDI Colaj foto: ZDI

Cine este șoferița care a urcat băută la volan și a ucis patru muncitori care lucrau la asfaltarea unui canal din Iași


Femeia care a urcat băută la volan şi a ucis patru muncitori care lucrau pe marginea drumului, într-un cartier din Iaşi, se numeşte Adina Ghervase, are 39 de ani şi locuieşte într-o comună de la marginea oraşului. 

Aceasta a intrat cu viteză într-o curbă, s-a izbit de colţul unei case şi a lovit în plin mai mulţi muncitori care lucrau la asfaltarea unui canal de pe şoseaua care leagă cartierul Păcurari de centrul oraşului.

Patru persoane au decedat, iar alte patru au fost transportate la Spitalul de Urgenţe „Sfântul Spiridon” din Iaşi. Şoferiţa în vârstă de 39 de ani a ajuns şi ea la spital, însă a refuzat continuarea investigaţiilor şi părăsit unitatea, a transmis Diana Cimpoeşu, şef UPU-SMURD Iaşi. 

Femeia vinovată de accident are doi copii, unul de 13 ani din prima căsătorie şi altul de 4 ani, cu actualul iubit. Cei doi copii au fost luaţi în grijă imediat după accident de către fostul soţ, scrie „Adevărul”

Purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi, Georgică Onofreiasa, a declarat că, la ora 1,00, la numărul unic de urgenţă 112, a fost anunţat că a avut loc un accident rutier pe şoseaua Păcurari din Iaşi, în urma căruia mai multe victime au fost surprinse sub un autoturism al companiei care se ocupă de mentenanţa străzilor.

Femeia care a produs accidentul avea o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La locul accidentului au fost deplasate de urgenţă două echipaje de descarcerare, echipajul TIM, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple, un echipaj de prim ajutor şi personal calificat şi trei ambulanţe de la SAJ Iaşi.  

„Ajunse la locul intervenţiei echipajele au constatat că un autoturism a intrat în coliziune cu o autospecială de mentenanţă a drumului rutier şi a surprins opt muncitori care lucrau la reabilitarea drumului public. În urma evenimentului au rezultat opt victime, dintre care patru au fost transportate la spital, iar patru au fost declarate decedate. Cauza producerii accidentului rutier va fi stabilită de echipajele poliţiei rutiere”, a declarat Georgică Onofreiasa.

Cei care au murit se numesc: Inginerul Duca Nicolae Ciprian, de 48 de ani, muncitorii Ioan Cojocaru, 54 de ani, Bounegru Constantin de 45 de ani, Șutacu Gheorghe de 48 de ani. Cazul este considerat accident de muncă.

 

Sursa: Adevărul


Citeste si...
Nota
(2 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: