fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Percheziții la Primăria Mărășești într-un dosar de delapidare și fals intelectual

Percheziții la Primăria Mărășești într-un dosar de delapidare și fals intelectual


Procurorii vrânceni efectuează, marţi, percheziţii la sediul primăriei Mărăşeşti, precum şi la persoane fizice şi juridice, într-un dosar privind mai multe infracţiuni, printre care folosirea funcţiei pentru favorizarea altor persoane, delapidare, fals intelectual şi folosirea cu rea credinţă a creditului societăţii, au informat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea.

„La momentul de faţă se efectuează percheziţii într-un dosar al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, în care se fac cercetări pentru mai multe infracţiuni, între care folosirea funcţiei pentru favorizarea altor persoane, delapidare, fals intelectual şi folosirea cu rea credinţă a creditului societăţii. Se ridică documente şi vor fi aduse la audieri persoanele faţă de care se fac cercetări. Deocamdată, cercetările se efectuează in rem, dar urmează să trecem în etapa următoare şi să se facă şi in personam", a declarat procurorul de caz, Nicolae Pîrcălăbescu.

Cercetările au pornit de la o sesizare din oficiu, urmând ca în urma percheziţiilor să fie stabilit şi prejudiciul, transmite Agerpres.

„Cercetările au pornit de la o sesizare din oficiu şi s-au conturat mai multe activităţi infracţionale în cauză, motiv pentru care s-a considerat că se impune efectuarea unei percheziţii pentru ridicarea documentelor, în vederea efectuării unor constatări tehnico-ştiinţifice financiar contabile, pentru a se stabili prejudiciul în cauză", a precizat Pîrcălăbescu.

Percheziţii nu se fac doar la sediul primăriei, ci şi la sediul unei societăţi comerciale vizate în dosar şi la persoane fizice care au legătură cu faptele.

Primarul oraşului Mărăşeşti a declarat că nu ştie ce urmăresc procurorii prin aceste percheziţii, că i-au fost solicitate documente pe care le-a pus la dispoziţia forţelor de ordine şi a fost rugat să rămână în proximitatea sediului primăriei. La acest moment, activitatea primăriei Mărăşeşti este parţial blocată.

 

Sursa: Agerpres


 
Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« August 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Cartierul Austriac