fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Foto ilustrativ Foto ilustrativ

Omul de afaceri Silviu Măndescu, nepotul fostului primar Neculai Onțanu, găsit mort pe un câmp de lângă București


Omul de afaceri Silviu Măndescu, nepotul fostului primar Neculai Onțanu, a fost găsit mort pe un câmp din apropierea capitalei.

Se pare că bărbatul de 52 de ani și-ar fi pus capăt zilelor. Silviu Măndescu avea împreună cu soția sa mai multe firme și centre comerciale în zona Pipera – Tunari, precizează Știrile PRO TV.

Trupul omului de afaceri a fost găsit vineri dimineață pe un câmp de lângă satul Căciulați, judetul Ilfov. Zăcea în exteriorul autoturismului de teren, lângă portiera dreaptă, care era deschisă.

Silviu Măndescu a fost dat dispărut joi de membrii familiei, îngrijorați de starea emoțională în care se afla din cauza problemelor finaciare pe care le-ar fi avut la firmele pe care le administra.

Rudele au simțit starea de pericol în care s-ar fi putut afla omul de afceri și l-au căutat toată noaptea. Spre dimineață l-au găsit dar din păcate acesta era mort.

După primele cercetări făcute de criminaliști la fața locului anchetatorii merg pe varianta sinuciderii, de altfel dosarul este deschis pentru ucidere din culpă.

Silviu Măndescu a fost în trecut și consilier în cadrul Primăriei Sectorului 2, în timpul mandatului de primar al lui Neculai Onțanu.

 

Sursa: Știrile PRO TV


 
Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« August 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Cartierul Austriac