fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Foto: Facebook/FC Petrolul Ploiești Foto: Facebook/FC Petrolul Ploiești

Fostul fotbalist Roland Stănescu, care s-a sinucis sâmbătă, a mai încercat o dată să își pună capăt zilelor


Fostul fotbalist Roland Stănescu, care a jucat la Petrolul și FC Argeș și care s-a sinucis sâmbătă, a mai încercat o dată să își pună capăt zilelor.

În 2012, chiar când Stănescu juca la FC Argeș, tânărul a încercat sinucidă, în urma unor probleme de familie.

Incidentul de atunci a fost confirmat de administratorul din 2012 al FC Argeș, Cătălin Barbu, conform Ziarul de Iași. Fostul fotbalist a vrut să se sinucidă tăindu-și venele. 

„Roland se afla joi seara la cantonament şi a fost găsit de colegi zăcând pe jos şi plin de sânge. Avea o tăietură la mână şi au chemat Salvarea. Am fost vineri la spital şi am vorbit cu Roland. L-am întrebat de ce a recurs la acest gest şi mi-a spus că a existat o ceartă între părinţi, despre care a aflat de la mama lui. A avut o cădere psihică, pentru că este o fire mai sensibilă şi de aceea a recurs la acest gest necugetat care îl putea costa viaţa”, a declarat el atunci pentru Curierul Zilei.

Roland Stănescu, fostul fotbalist care a jucat la Petrolul și FC Argeș, s-a sinucis sâmbătă, aruncându-se de la etajul patru al unui bloc din orașul Voluntari, Ilfov.

„Astăzi, 2 iulie în jurul orei 15:38, polițiștii orașului Voluntari au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că, un bărbat s-a precipitat de la etajul 4, al unui bloc de locuințe din localitate. Polițiștii din Voluntari s-au deplasat la fața locului pentru efectuarea activităților specifice din competență.

De asemenea, la fața locului s-au deplasat 2 echipaje medicale din cadrul SMURD, care au efectuat manevrele de resuscitare, însă din păcate, au declarat decesul victimei.

S-a relaționat cu Serviciul de Medicină Legală Ilfov, care urmează să se deplaseze la fața locului pentru efectuarea de activități specifice”, a transmis IPJ Ilfov într-un comunicat de presă.

„Roland Stănescu, fostul jucător al echipei noastre în perioada 2016-2017 (20 de meciuri jucate/11 goluri marcate), ne-a părăsit, astăzi, definitiv! Rămas bun, Roli! Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace!”, este mesajul transmis de FC Petrolul Ploiești pe pagina de Facebook

De-a lungul carierei sale, fotbalistul a mai trecut pe la formații precum FC Argeș, Brăila, Motru și Balotești.

Roland Dedius Stănescu a început să joace fotbal încă de la vârsta de șapte ani ani. El a trecut pe la Școala de Fotbal a lui Gică Popescu, dar s-a făcut remarcat la FC Argeș.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(1 Vote)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: