fbpx
 
Momentul în care o mașină explodează în timpul alimentării, într-o benzinărie din Rio de Janeiro (VIDEO)

Momentul în care o mașină explodează în timpul alimentării, într-o benzinărie din Rio de Janeiro (VIDEO)


Un bărbat și soția sa au fost răniți, marți dimineața, după ce mașina lor a explodat în timp ce alimentau la o benzinărie.

Accidentul s-a produs în Rio de Janeiro și a fost surprins de camerele de supraveghere, informează Daily Mail.

Bărbatul a fost rănit grav, iar soția sa a fost tratată pentru răni minore după ce mașina a explodat chiar în timp ce aceștia alimentau.

Imaginile video, surprinse de camera de supraveghere de la stația de alimentare din Rio de Janeiro, îl surprind pe Mário Magalhães, în vârstă de 67 de ani, chiar în momentul exploziei. Bărbatul a deschis portbagajul mașinii chiar înainte de accident.

Impactul exploziei l-a aruncat prin aer pe bărbat și l-a trântit la pământ, în timp ce soția sa, care se afla lângă ușa pasagerului din față a reușit să se adăpostească și nu a suferit răni grave.

Femeia poate fi văzută îndepărtându-se de lângă vehicul în imaginile surprinse de camera de supraveghere, în timp ce tavanul stației de alimentare se prăbușește. Un angajat al benzinăriei a apelat numărul de urgență și a chemat ajutor.

Mário Magalhães a fost transportat de la Spitalul Municipal Salgado Filho și a fost operat de urgență. Bărbatul se află în stare gravă, potrivit surselor mass-media locale. Pe de altă parte, Andreia Magalhães a fost internată la Spitalul Municipal Souza Aguiar, unde a fost tratată pentru leziuni superficiale.

„Alimentam mașina pe partea opusă. Apoi, bărbatul a deschis portbagajul mașinii. În acel moment, s-a produs explozia. La început am fugit, din cauza fricii, dar apoi am mers să-I ajutăm”, a declarat șoferul de taxi prezent la locul accidentului, Estevão Aguiar, pentru Dia newspaper.

Hugo Ruan, în vârstă de 25 de ani, care lucra la benzinărie, a menționat că o posibilă cauză a accidentului ar putea fi recipientul pentru combustibil, care ar fi fost ruginit.

Pe de altă parte, Henrique Schneider, directorul de la agenția pentru inspecția autoturismelor, care este și co-proprietar al al stației de alimentare, a spus că mașina a fost inspectată pe 31 august 2021 și că recipientul pentru depozitarea combustibilului trebuia să intre în service pentru reparații în luna ianuarie.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: