fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Țeapă la o benzinărie din Argeș: un șofer a „alimentat” TIR-ul cu... aer (VIDEO)

Țeapă la o benzinărie din Argeș: un șofer a „alimentat” TIR-ul cu... aer (VIDEO)


Inspectorii de la Protecția Consumatorilor Argeș au efectuat un control la benzinăria Fuel One din Căteasca. Aici pompele nu conțineau combustibil, ci... aer. 

A pățit-o un șofer de TIR care a oprit la benzinărie pentru a alimenta. Acesta a sesizat că pompa nu alimenta cu combustibil, ci cu aer.

„Furt pe față! Am băgat 300 de litri, cică. 300 de litri de aer. După ce că e 9 lei motorina...”, a spus șoferul în clipul video pe care l-a postat pe Facebook.

„În urma informațiilor apărute în spațiul public, în data de 10.08.2022, Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Argeș din cadrul Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Sud Muntenia, a desfășurat o acțiune de control la stația Fuel One din Căteasca, județul Argeș.

Situația prezentată se referea la faptul că o pompă de combustibil funcționa în continuare, deși rezervorul corespunzător era gol, și contoriza costul așa-zisei cantități de combustibil livrate, ca și când ar fi fost distribuită în mod real”, se arată într-un comunicat ANPC.

Cei de la benzinărie au explicat faptul că rezervorul de tip container a fost epuizat, relatează Știrile PRO TV.

Inițial, la golirea rezervorului pompa s-a oprit, fapt care ar fi fost surprins pe camerele video de supraveghere.

Se pare însă că ulterior pompa nu s-a blocat și a continuat să funcționeze.

„La fața locului, reprezentanții companiei au comunicat verbal comisarilor că persoana respectivă ar fi alimentat, totuși, în mod real, cu o cantitate consistentă de combustibil pe care nu a mai plătit-o, cu titlul de gest comercial din partea operatorului economic”, arată ANPC.

Controlul făcut de Inspectorii de la Protecția Consumatorilor Argeș a fost extins. A fost sesizat faptul că în benzinăria cu pricina erau vândute diverse produse alimentare, deși în unitatea respectivă nu puteau fi prestate servicii de alimentație publică.

„Acțiunea comisarilor argeșeni nu s-a încheiat încă, în ceea ce privește operatorul economic menționat, în zilele următoare fiind verificate și alte informații și documente referitoare la această situație”, confrom ANPC.

 

Sursa: Știrile PRO TV


ROGESI

Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Cartierul Austriac