fbpx
Print this page
Foto ilustrativ Foto ilustrativ

Doi bărbați au murit după ce au căzut într-un canal de colectare a dejecțiilor din Ialomița


Pompierii ialomițeni au intervenit, duminică după-amiază, pentru salvarea a trei bărbați ce căzuseră într-un canal de colectare a dejecțiilor, situat între municipiul Slobozia și orașul Amara. Doi dintre aceștia au murit.

Pentru salvarea celor trei bărbați la locul evenimentului s-au deplasat de urgență patru echipaje de salvatori din cadrul Detașamentului de pompieri Slobozia cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o autoscară și o autospecială de primă intervenție și comandă. În sprijinul acestora au acționat două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță.

Unul dintre cei trei bărbați, în vârstă de aproximativ 34 de ani, a fost găsit conștient și cooperant. Acesta a fost monitorizat la fața locului, ulterior fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slobozia pentru investigații suplimentare.

Din nefericire, pentru ceilalți doi bărbați, în vârstă de 38, respectiv 53 de ani, nu s-a mai putut face nimic. Aceștia au fost predați echipajelor medicale aflate la locul intervenției.

Cazul a rămas în cercetarea organelor abilitate.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Articole similare