fbpx
 
Colaj foto: Gazeta de Sud Colaj foto: Gazeta de Sud

Accident cumplit pe DN 4: o familie întreagă a pierit


Două fetițe și părinții lor au murit joi seară într-un accident teribil, petrecut pe Drumul Național 4, la limita dintre județele Ilfov și Călărași.

Într-o depășire, mașina lor s-a izbit frontal de un autoturism cu volan pe dreapta, în care se afla doar șoferul. Rănit grav, și el a murit ulterior la spital.

Cel de-al doilea șofer implicat în accidentul de circulație care a avut loc la Călărași, în Frumuşani, a murit vineri dimineață. Bărbatul a ajuns în cursul zilei de joi în stare gravă la spital.

Nenorocirea s-a întâmplat în jurul orei 8 seara. În mașina familiei se aflau două fetițe de 6 și 11 ani şi părinții lor și a fost aruncată la marginea drumului. Era zdrobită. Coşmarul de la locul accidentului a fost surprins de un bărbat care a transmis imaginile live, pe o rețea socială.

„Cel cu mașina de aici din dreapta de Anglia a vrut să depășească pe linie continuă. S-a băgat în stânga și a venit o familie din Frumușani. Dar cel cu viteză a fost cel din Frumușani, cu o familie cu 2 copii”, a spus un martor.

„Eu eram mai în spate, aveam 2 mașini - 3 mașini în fața mea, când a venit o bubuitură s-a auzit. Șoferul cu volanul pe dreapta, a venit un băiat de Giurgiu, era un băiat de Giurgiu cu mașina în fața mea și l-a scos din mașină și l-a lăsat jos pe caldarâm. Fetița aia era deja în parbriz, ieșise deja... aruncată din mașină”, a spus un alt martor.

Echipajele de salvare n-au mai putut face nimic pentru cei doi copii şi părinţii lor. Celălalt şofer a fost dus în stare gravă la Spitalul Bagdasar - Arseni din Capitală, dar a murit ulterior.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30