fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Foto: LAD BIBLE Foto: LAD BIBLE

Un bărbat a dat semne vitale chiar când medicii se pregăteau să-i preleveze organele. Ce a povestit soția lui


Soția unui bărbat care a fost declarat în moarte clinică spune că a dat semne de viață în mod miraculos cu doar câteva minute înainte ca organele sale să fie prelevate pentru donare.

Ryan Marlow, în vârstă de 37 de ani, a petrecut două săptămâni în spital, infectat cu listeria - o infecție bacteriană rară, înainte ca medicii să declare moartea cerebrală.

Într-un live pe Facebook, soția sa, Megan, a transmis că i s-a spus că starea soțului ei s-a înrăutățit și că a intrat în moarte cerebrală, potrivit ladbible.com.

Fiind înregistrat ca donator, medicii i-au spus soției că îl vor mai ține conectat la aparate până vor începe prelevarea organelor.

Familia bărbatului au stabilit o întâlnire la spital pe 30 august pentru a-și lua rămas bun, dar atunci când Megan a ajuns, o nepoată de-ale ei i-a spus că picioarele lui Marlow s-au mișcat.

„Plâng și nu vreau să am speranțe false. Asta se poate întâmpla când oamenii sunt în moarte cerebrală. Pot avea spasme”, a spus Megan în timpul live-ului.

După vestea primită de la nepoata ei, femeia le-a spus medicilor că vrea ca activitatea creierului soțului ei să fie testată.

„Echipa noastră stătea și aștepta să îl ia. I-am spus asistentei să oprească totul chiar acum. Vreau să se facă teste ca să vedem dacă este în moarte cerebrală. Vreau să îl testeze acum”, a mai spus femeia.

În urma unei analize CT, medicii au văzut că încă mai exista flux de sânge cerebral, ceea ce însemna că este într-o comă profundă.

„Nu pot să inventez asta. Dumnezeu l-a ținut aici. Ar fi trebuit să fie mort, ar fi trebuit să fie la casa funerară acum după spusele medicilor”, a spus Megan.

După analize, Marlow, un preot din Carolina de Nord, a dat semne că ar avea puls și a continuat să aibă spasme, însă este inconștient, iar starea sa este în continuare gravă, a spus soția.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: