fbpx
 
Foto: IPJ Timiș Foto: IPJ Timiș

Un bărbat care venea din Italia la înmormântarea tatălui a murit strivit de un TIR, în Timiș


Un bărbat care se întorcea din Italia și urma să participe la înmormântarea tatălui său a murit, în urma unui accident produs în Timiș.

El conducea o autoutilitară și la un moment dat a oprit pe banda de urgență pe A1, moment în care a fost lovit de un TIR și a rămas încarcerat între cele două autovehicule. Victima a fost declarată decedată de medicul de pe ambulanță, conform Lugoj Info

„În accident au fost implicate o autoutilitară, parcată pe banda de urgenţă, slab semnalizata şi un TIR. În urma accidentului au rezultat 3 victime. Conducătorul autoutilitarei a rămas încarcerat între cele 2 vehicule, în spatele autoutilitarei, în stare de inconştienţă. În autoutiliară se mai afla o femeie, care prezintă traume uşoare în zona gâtului, un minor în vârstă de 6 ani (fata), cu traume la un picior şi un bărbat. S-a intervenit pentru extragerea victimei rămase încarcerată. La locul intervenţiei s-au deplasat şi 2 ambulanţe S.A.J. cu medic şi asistent. Din nefericire, victimă a fost declarată decedata de către medicul S.A.J. Conducătorul TIR-ului nu a necesitat îngrijiri medicale”, conform ISU Timiș.

Conform IPJ Timiș, bărbatul avea 54 de ani.

„Un bărbat în vârstă de 56 de ani a condus un ansamblu rutier (tir) pe A1 dinspre Timişoara către Deva, iar la un moment dat a acroşat o autoutilitară care era staţionată pe banda de urgenţă. În urma coliziunii, conducătorul autoutilitarei, în vârstă de 54 de ani, a decedat, iar o fetiţă, de 6 ani, şi o femeie, în vârstă de 36 de ani, (pasagere în autoutilitara) au fost rănite şi transportate la spital. Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă", a anunţat şi IPJ Timiş.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: