fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Foto: Shasta County Sheriff Foto: Shasta County Sheriff

O americancă și-a înscenat răpirea, lăsând acasă soțul și copiii pentru a sta cu fostul iubit. Următoarele 18 luni le va petrece după gratii


O femeie din California a fost condamnată la 18 luni de închisoare, după ce și-a înscenat propria răpire.

În noiembrie 2016, Sherri Papini, în vârstă de 39 de ani a dispărut de acasă. Soțul ei a dat-o dispărută, după ce femeia nu a mers să ia copiii de la grădiniță, conform BBC.

Ea a apărut după trei săptămâni. A fost găsită bătută pe marginea unui drum, susținând că a fost răpită sub amenințarea armei de două femei hispanice, ceea ce dus la o amplă anchetă a autorităților care au încercat să le dea de urmă răpitoarelor.

FBI-ul a descoperit că, de fapt, femeia a stat la fostul iubit în acest timp. Luni, în fața unui tribunal districtual al SUA din Sacramento, Papini și-a cerut scuze, recunoscând că a mințit.

„Îmi pare atât de rău pentru mulți oameni care au suferit din cauza mea”, a spus ea, citind dintr-o declarație pregătită înainte. „Aleg să îmi asum cu umilință toată responsabilitatea”, a punctat femeia.

În urma unui acord, Papini a pledat vinovată pentru acuzația de a minți un ofițer federal și pentru acuzația de fraudă prin corespondență.

În schimbul recunoașterii vinovăției, procurorii au cerut o pedeapsă mai ușoară - între opt și 14 luni de arest preventiv - cu mult sub maximul de 25 de ani, pedeapsă pe care ar fi putut să o primească.

Papini a fost, de asemenea, de acord să plătească 300.000 de dolari. Din aceasta sumă o parte va acoperi costurile anchetei poliției. Ea va petrece și trei ani sub custodie supravegheată după eliberarea din închisoare.

 

Sursa: Știrile PRO TV

 


ROGESI

Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Cartierul Austriac