fbpx
 
Foto: Monitorul de Suceava Foto: Monitorul de Suceava

Un sucevean care a pierdut bani la păcănele a vrut să dea foc cazinoului


Un individ care a pierdut constant la păcănele a revenit în fața cazinoului din Suceva înarmat cu un bidon cu benzină. Bărbatul a amenințat că dă foc clădirii, și se incendiază și el.

A fost nevoie de intervenția pompierilor și a poliției, marți după amiază, în fața unui cazino din Suceava. După ce l-au convins să nu scapere bricheta, polițiștii l-au imobilizat pe individul recalcitrant și l-au dus la spitalul de psihiatrie, arată Monitorul de Suceava.

Din primele informații adunate,bărbatul ar fi pierdut o sumă importantă de bani la păcănele, de mai multe ori, iar marți a venit la cazino împreună cu prietena lui dar i s-a interzis accesul în interior. A plecat nervos și a revenit ulterior cu un bidon de benzină. O parte din benzină a turnat-o pe haine, iar o altă cantitate de combustibil pe jos și a amenințat că își dă foc și va incendia și cazinoul.

Forțele de intervenție au ajuns imediat la fața locului, polițiști de la IPJ Suceava, Poliția Locală, jandarmi și pompieri, inclusiv o autospecială de stingere și un echipaj medical. După mai multe discuții, bărbatul în vârstă de 37 de ani, din Prisaca Dornei, a fost convins să renunțe la planul său.

A fost preluat de echipajul medical, păzit de oamenii legii, și a fost dus la spital. Polițiștii urmează să decidă dacă vor aplica și o sancțiune în acest caz, arată sursa citată.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: