fbpx
 
Foto: La Stampa Foto: La Stampa

Tânără româncă din Italia, lovită mortal de un șofer beat și drogat


O tânără cu origini românești, Miriam Ciobanu, a murit la doar 22 de ani după ce a fost lovită de o mașină în timp ce mergea pe o stradă din regiunea Veneto, Italia, scrie Lastampa.it.

Impactul a fost foarte violent, iar fata a murit pe loc. Potrivit primelor constatări, tânăra se întorcea acasă pe jos după ce s-a certat cu iubitul ei.

Miriam a fost lovită de un Audi care se îndrepta spre orașul Fonte, locul în care locuia cu părinții, originară din Udine. Tânăra și-a sunat tatăl cu puțin timp înainte de tragedie.

Martorii care locuiesc în apropierea locului accidentului, treziți de zgomotul accidentului, au spus că au auzit cum conducătorul autoturismului a izbucnit în lacrimi. Anchetatorii examinează desigur și viteza cu care se deplasa autoturismul.

Conform celor constatate până acum, fata petrecuse o parte din noapte acasă la iubitul ei. Apoi, între cei doi avea să izbucnească o ceartă puternică, iar Miriam avea să se hotărască să plece, mergând acasă pe un drum care nu era iluminat, la 4 dimineața.

Șoferul din autoturismului, un tânăr de 23 de ani din San Zenone degli Ezzelini, se întorcea acasă, după o petrecere cu prietenii. Testat de carabinieri la locul accidentului, el a fost găsit pozitiv la alcool și droguri. În stare de șoc, băiatul a fost arestat, sub acuzația de omor agravat rutier, relatează La Stampa.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30