fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Individ depistat în apropierea unui liceu din Giurgiu având asupra sa un pistol și muniție

Individ depistat în apropierea unui liceu din Giurgiu având asupra sa un pistol și muniție


Un bărbat în vârstă de 49 de ani din municipiul Giurgiu este cercetat penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor după ce a fost depistat cu un pistol şi muniţie în zona unui liceu din oraş.

„Un echipaj de jandarmi care se afla în zona Colegiului Naţional 'Ion Maiorescu' din municipiul Giurgiu a fost sesizat de către o tânără că în zonă se află un bărbat care trage cu un pistol. Pe strada din faţa liceului, jandarmii au observat după semnalmentele date, un bărbat pe care l-au invitat la autospeciala de intervenţie. În urma controlului corporal preventiv şi al borsetei pe care o avea, au fost găsite un pistol şi două cartuşe", se arată într-un comunicat de presă, emis miercuri, de IJJ Giurgiu.

Documentele de constatare au fost înaintate lucrătorilor din Serviciul Arme, Explozibili şi Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Giurgiu, pentru continuarea cercetărilor şi probarea întregii activităţi infracţionale.

„Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu au fost contactaţi de către jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Giurgiu, care se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, cu privire la faptul că au fost sesizaţi în mod direct, de către o femeie, care a relatat faptul că un bărbat trage cu un pistol, în zona unui liceu din municipiul Giurgiu. În temeiul sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au identificat un bărbat, de 49 de ani, din municipiul Giurgiu, asupra sa fiind descoperit un pistol, calibrul opt milimetri şi două cartuşe. Fiind verificată zona, poliţiştii au constatat faptul că arma nu a fost folosită", se arată într-un comunicat de presă, emis miercuri, de IPJ Giurgiu.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal, în care sunt continuate cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor şi uzul de armă neletală fără drept.

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Martie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31