fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Colaj foto: Kanal D Colaj foto: Kanal D

Preot din București, filmat când fură din cutia milei cu umerașul (VIDEO)


Un preot din București, Viorel Olaru, a fost filmat cum scoate bani cu umerașul din cutia milei. Arhiepiscopia Bucureștilor recunoaște că la parohia unde slujește omul în sutană, Sf. Proroc Daniel din Berceni, sunt probleme.

După ce în presă au apărut imagini cu un preot din București care scoate bani cu umerașul din cutia milei, Arhiepiscopia Bucureștilor recunoaște problemele, însă spune că preotului i s-a luat parohia și a fost pus să plătească un prejudiciu, însă a rămas preot co-slujitor.

„În urma cercetărilor întreprinse s-au descoperit anumite nereguli financiare“, se arată într-un răspuns trimis ziarului Libertatea. De asemenea, se specifică faptul că preotului Viorel Olaru i s-a luat parohia și a fost pus să plătească un prejudiciu, fără să se specifice vreo sumă.

Preotul Viorel Olaru introducea umerașul în cutia milei, agăța bancnotele și le trăgea în afara cutiei. Angajații bisericii au observat, încă din 2017, că sumele scoase din cutia milei sunt mici. Așa că s-au uitat pe înregistrările de pe camerele de supraveghere și au descoperit unde se dispăreau banii.

În paralel cu scosul banilor din cutiile milei, preotul Viorel Olaru a perfecționat un sistem prin care tăia chitanțe prin care păstra 300-400 de lei în buzunar.

 

Sursa: Adevărul


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: