fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Muncitor marocan înșelat de vânzătorul unui magazin din Cluj-Napoca. Povestea a devenit virală

Muncitor marocan înșelat de vânzătorul unui magazin din Cluj-Napoca. Povestea a devenit virală


Un muncitor marocan ar fi fost înșelat de vânzătorul dintr-un supermarket din Cluj Napoca, care i-a dat restul greșit, în mod deliberat. O clujeancă a sărit în apărarea omului, iar apoi a făcut publică nedreptatea.

Bărbatul din Maroc, muncitor, a primit un rest cu mult mai mic decât cel corect, iar o femeie aflată în spatele lui a văzut toată scena, iar apoi a povestit totul, potrivit publicației Știri de Cluj.

Mai exact, muncitorul marocan a plătit produsele cu bancnotă de 100 de lei și a primit rest 30 de bani, în loc de 60 de lei.

„Vreau sa va aduc la cunoștință un eveniment de toata jena care s-a întâmplat în seara asta la acest magazin Oncos, în jurul orei 17:30-18:00.

În fața mea la casa de marcat a fost un băiat de culoare (marocan), de care a profitat în ultimul hal casierul prezent.

După ce și-a pus pe masa toate produsele în valoarea a 29.70 RON, cum scria și pe casa de marcat, acest casier i-a spus acestui băiat suma pe care trebuia să o achite, dar acesta nu înțeles.

Am încercat să îi spun în engleză, dar nu știa nici această limbă... S-a uitat băiatul la suma ce era acolo, avea câțiva lei în mână, dar nu chiar suma exactă și a scos din buzunar mai multe bancnote de 100 lei, de 50 lei. I-a dat casierului 100 lei și atunci ca să vedeți invidia și nerușinarea de pe fața casierului, care a spus: ”No, are bani ăsta”.

I-a dat rest băiatului 30 bani... Când l-am atenționat să îi dea restul cum trebuie îmi spune mie că el a mai cumpărat și a mai dus din cumpărături la mașină...

N-am mai insistat. Când am ieșit, l-am găsit în stația de tramvai spre Bld Muncii... Om muncit, abia ieșit de la lucru, cu hainele și adidașii rupți, plin de noroi.

Ajunge să-și bată joc de el un gunoi de om? Dacă era unul îmbrăcat la 4 ace, cu ceas de 40 de milioane, pe ăla nu-l poți prosti. Dar vine unul sărac, săracul care a lucrat pentru acei bani și și-a rupt spatele pentru acei bani.

Mi s a rupt sufletul. Sper să îi ajute la fel Dumnezeu acelui casier…”, a relatat Adriana, pe un grup online din Cluj-Napoca.

Femeia cu suflet mare a spus apoi că va reveni la magazin pentru a discuta cu șeful casierului și pentru a cere verificarea camerelor de supraveghere.

„Din păcate n-am apucat sa opresc pe băiatul respectiv. Pe când am ajuns în stația de tramvai deja a pornit tramvaiul și el a urcat. Dar mâine (n.red. sâmbătă) se rezolva. Dacă da Domnul poate am noroc și va fi chiar el pe tură, iar îl voi face vedeta”, a mai spus clujeanca.

Postarea femeii a devenit virală pe Facebook.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(1 Vote)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30