fbpx
 
Foto generic Foto generic

Femeie din Alba Iulia, reținută după ce a spart geamul ușii unui post de poliție


O femeie din Alba Iulia a fost reţinută după ce, pe fondul unui conflict cu concubinul său, a aruncat, duminică, cu o piatră în geamul uşii Postului de poliţie din Berghin, spărgând foaia exterioară a acestuia.

Potrivit unui comunicat transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, duminică, o femeie de 37 de ani, din Alba Iulia, care locuia fără forme legale pe raza localităţii Berghin, ar fi avut un conflict cu concubinul său.

„Aceasta ar fi ieşit din locuinţă şi ar fi escaladat gardul Postului de Poliţie Berghin, care este situat vis-a-vis de casa bărbatului, iar din curtea postului de poliţie ar fi aruncat cu pietre spre locuinţa concubinului său. Ulterior, când femeia a aflat că partenerul său a sunat la 112, a aruncat cu o piatră în geamul uşii postului de poliţie, iar foaia exterioară a geamului a fost spartă", se menţionează în comunicat.

Acum, femeia este cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere. Ea a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând ca luni să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30