fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Ieșeanul Iulian Nunucă este câștigătorul sezonului 10 Vocea României

Ieșeanul Iulian Nunucă este câștigătorul sezonului 10 Vocea României


Iulian Nunucă a câștigat Vocea României și a adus cel de-al cincilea trofeu în echipa lui Tudor Chirilă.

Cu o voce formidabilă și o personalitate aparte, concurentul a reușit să impresioneze antrenorii și publicul încă de prima dată când a urcat pe scenă, în etapa audițiilor pe nevăzute. La numai 18 ani, Iulian atinge note uluitoare, iar fiecare reprezentație a sa este un adevărat spectacol. În finală, a încântat încă o dată publicul cu performanțele sale vocale și cu trei momente înălțătoare și a obținut cele mai multe voturi, care l-au transformat în câștigătorul sezonului 10.

Extrem de emoționat și cu lacrimi în ochi, ieșeanul Iulian Nunucă a declarat: „Nu am cuvinte, mă simt ca într-un vis, mă bucur enorm, în sufletul meu e o explozie. Țin trofeul în mână și sunt copleșit de emoții. Așa a vrut Dumnezeu, mereu am fost cu gândul la El, iar El ne răsplătește de fiecare dată pentru toată munca și pentru tot ce suntem. Le mulțumesc din suflet tuturor celor care m-au votat, datorită lor țin acest trofeu în mână acum și parcă nu-mi vine să cred. Și, în mod special, îi mulțumesc lui Tudor pentru tot”.

„Iulian e un copil pentru care mi-am dorit foarte mult acest cadou de Crăciun, pe care i l-a făcut publicul. Am avut o echipă extraordinară și cred că victoria lui Iulian e și victoria tuturor celorlalți concurenți din echipa mea. Cred cu tărie că toate momentele construiesc momentul din finală. Povestea lui Iulian este a unui copil care nu a avut foarte multe de la viață, a fost destul de mult timp singur în concurs. Cred că în finală a fost prima dată când l-a susținut cineva din platou, mama lui a fost alături de el. Mi se pare că este o poveste care poate inspira și alți copii, iar bunătatea acestui băiat și calitățile lui umane au ieșit la iveală în fiecare etapă a show-ului”, a spus Tudor Chirilă.

Finala sezonului 10 Vocea României a adus vineri seară un spectacol memorabil. Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley & Theo Rose și Denis The Motans au fost alături de concurenții din echipele lor, pe care i-au ghidat și i-au ajutat să strălucească în acest moment extrem de important pentru ei. Fiecare finalist a cântat câte trei piese: singur, o piesă împreună cu antrenorul și încă una cu un invitat special. Iulian a creat un duet magistral cu soprana Irina Baianț, Andra Botez a făcut un show de neuitat împreună cu surorile Oșoianu și Damian Drăghici, Winael Baldus și Raluka au creat un moment plin de emoție, iar Teodor Debu a încins încă o dată atmosfera pe scena vocilor, alături de Carla’s Dreams. Toate reprezentațiile au fost completate perfect de scenografii uimitoare și coregrafii care au pus în valoare fiecare concurent.

Chiar dacă toți cei patru finaliști au avut un parcurs extraordinar în competiție și au încântat cu performanțele lor vocale în fiecare etapă, doar unul dintre ei a ieșit învingător. Publicul și-a ales câștigătorul marelui trofeu și al premiului în valoare de 100.000 de euro: Iulian Nunucă. Locul doi a fost ocupat de Andra Botez, fosta profesoară de canto a lui Nunucă, urmată de Teodor Debu și Winael Baldus.

 

Sursa: Știrile PRO TV

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30