fbpx
 
Foto: Daily Star Foto: Daily Star

Oroare! Vameșii argentinieni au descoperit capul unui copil într-un pachet care ar fi trebuit să fie expediat unei vedete din SUA


La o scanare de rutină a coletelor într-o vamă din Argentina, capul unui băiețel a fost descoperit într-o cutie care trebuia să fie livrată unei celebrități din SUA.

Cutia, trimisă din Argentina în SUA, a fost supusă unei scanări în timpul tranzitului, dar s-a descoperit că ea conținea ceea ce părea a fi oase, în Monte Grande, Buenos Aires, Argentina.

Însă, înăuntru se afla, de fapt, capul unui băiat despre care se credea că are între 9 și 12 ani și care era mort de suficient timp pentru ca rămășițele să înceapă să se mumifice.

Din cauza temerilor că ar fi putut avea loc un trafic de rămășițe umane, cutia a fost deschisă și descoperirea sinistră a fost confirmată.

În interiorul cutiei a fost găsită și o mască a lui Spider-Man, iar capul băiețelului a fost găsit înfășurat într-un tifon, notează DailyStar.

Potrivit publicației Correo Argentino, capul ar fi fost decapitat perfect și se pare că în cutie se afla adresa unei celebrități americane cunoscute pentru participarea la reality show-uri.

Autoritățile argentiniene au transmis că expeditorul cutiei a folosit o identitate falsă și caută acum să afle dacă celebritatea din SUA a cerut trimiterea cutiei sau dacă aceasta a fost expediată fără știrea ei.

Potrivit autorităților, se crede că pachetul se îndrepta spre Brooklyn, New York, iar rapoartele locale susțin că a fost etichetat ca fiind un "ornament artizanal Spider-Man".

Între timp, capul a fost transferat la Departamentul de infracțiuni fiscale din Argentina, în urma unei intervenții din partea unui tribunal penal economic național.

De atunci, echipa argentiniană de antropologie criminalistică a efectuat studii radiologice asupra rămășiței umane pentru a încerca să îi descopere originea.

O sursă a declarat pentru Correo Argentino: „Condițiile în care a fost descoperit sunt rare. De obicei se găsesc cranii scheletizate, dar nu mumificate".

 

Sursa: Știrile PRO TV

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30