fbpx
 
Foto: infotraficromania.ro Foto: infotraficromania.ro

Un autocar cu 52 de persoane a fost implicat într-un accident rutier, în apropiere de Cluj-Napoca


Un autocar cu 52 de persoane a fost implicat, vineri, într-un accident rutier, în localitatea Jucu, două persoane solicitând consult medical.

„Pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un accident rutier în urma căruia un autocar a ieşit în afara părţii carosabile. În momentul sosirii echipajelor operative la faţa locului ocupanţii erau ieşiţi din autocar, iar până acum două persoane au solicitat consult medical. La faţa locului sau deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare şi trei ambulanţe SMURD. Nu a fost declanşat planul roşu de intervenţie, deoarece sunt doar două persoane care au solicitat consult medical", informează ISU Cluj.
Potrivit IPJ Cluj, şoferul autocarului ar fi pierdut controlul volanului.
„La data de 6 ianuarie a.c., în jurul orei 15.30, poliţiştii au fost sesizaţi despre un eveniment rutier produs pe DN1C, în localitatea Jucu. Din primele informaţii, un ansamblu de vehicule (autocar şi remorcă), în care se aflau mai multe persoane, condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani, din judeţul Botoşani, ar fi ieşit în afara părţii carosabile după ce conducătorul auto ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În urma evenimentului 2 persoane au necesitat îngrijiri medicale. Traficul se desfăşoară pe un singur sens, alternativ", precizează IPJ Cluj.

 

Sursa: Agerpres

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30