fbpx
 
ISU Bistrița-Năsăud ISU Bistrița-Năsăud

Trupul neînsuflețit al tânărului dispărut sâmbătă în lacul Colibița a fost găsit


Trupul neînsufleţit al tânărului de 22 de ani din judeţul Mureş, care a căzut sâmbătă în lacul Colibiţa, în timpul unei plimbări cu hidrobicicleta, a fost recuperat de scafandri în cea de-a patra zi a căutărilor, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud.

„Trupul neînsufleţit al tânărului dispărut în lacul Colibiţa a fost recuperat de scafandrii bistriţeni şi adus la mal. Timp de patru zile, inclusiv pe timpul nopţii, efectivele specializate de pompieri militari din cadrul ISU Bistriţa-Năsăud, în ultimele zile cu sprijinul colegilor din cadrul ISU Cluj, Sălaj şi Mureş, poliţişti şi jandarmi şi alte autorităţi publice (SGA Bistriţa-Năsăud şi Mureş) au executat misiuni de căutare perimetrale şi subacvatice", a transmis marţi ISU Bistriţa-Năsăud.
În 
hidrobicicleta care s-a răsturnat sâmbătă în lacul Colibiţa se aflau trei tineri din localitatea Sânpaul, judeţul Mureş, cu vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani, doi dintre ei reuşind să înoate până la mal.
Din imaginile video suprinse de o persoană aflată în zonă, cei doi tineri care au ieşit din apa rece a lacului nu purtau veste de salvare.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb, a precizat, duminică, că cei trei tineri erau cazaţi la o pensiune din Colibiţa şi, din primele informaţii, a reieşit că aceştia ar fi găsit hidrobicicleta pe malul lacului, luând decizia să facă o plimbare cu ea pe lac.
Se fac cercetări pentru a se stabili condiţiile în care s-a produs răsturnarea hidrobicicletei. 

 

Sursa: Agerpres

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: