fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
IPJ Brașov IPJ Brașov

Refugiată din Ucraina, căutată de poliţişti după ce a plecat dintr-un centru al Primăriei Braşov şi nu s-a mai întors de trei zile


O femeie în vârstă de 32 de ani, refugiată din Ucraina şi care era cazată într-un centru administrat de Primăria Braşov a fost dată dispărută, după ce a plecat din centru joi seară iar de atunci nu a mai fost văzută, scrie news.ro. Poliţiştii din Braşov fac apel la cetăţeni să anunţe la 112 sau la cea mai apropiată unitate de Poliţie, în cazul în care o văd pe femeie.

Poliţia judeţeană Braşov a făcut publice, duminică după amiază, datele ucrainencei în vârstă de 32 de ani. Femeia a plecat joi seară din centru refugiaţi amenajat de Primăria Braşov, iar de atunci nu a putut fi contactată, telefonul ei fiind închis.

„Poliţiştii Poliţiei Municipiului Braşov – Biroul de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi cu privire la faptul că MALETS ANTONINA, în vârstă de 32, cetăţean ucrainian, cazată în Centrul pentru Primire Refugiaţi C.A.T.T.I.A., a plecat voluntar din centru in data de 12.01.2023, in jurul orei 22.00, dar nu a mai revenit până în prezent. Semnalmente: înălţime 1,60 m, greutate 50 kg, constituţie astenica, faţă ovală, ochi căprui, par vopsit în nuanţa portocaliu, tunsa până la nivelul umerilor. Nu sunt disponibile informaţii legate de obiectele vestimentare pe care le purta la momentul plecării”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov.

Persoanele care pot furniza informaţii cu privire la femeia dată dispărută sunt rugate să contacteze cea mai apropiată secţie de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112, relatează news.ro.

 

Sursa: G4Media

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30