fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Foto generic Foto generic

Suma obținută de o femeie din cerșetorie, în 30 de minute, în Alba Iulia. Spunea că este invalidă, deși nu are probleme


Cerșetoria este un fenomen des întâlnit în municipiul Alba Iulia, iar reprezentanții Poliției Locale au ținut o conferință de presă în care au prezentat câteva cazuri întâlnite în oraș, potrivit Alba24.

Șeful instituției, Ciprian Hîrceagă a declarat că Poliția Locală are în evidență 12 persoane care în mod regulat apelează la mila localnicilor sau a turiștilor.

O parte dintre aceștia sunt veniți din afara orașului, fiind atrași de serviciile de asistență socială. Mai exact, aceștia știu că pot primi o masă caldă sau servicii sociale, la diferite puncte de ajutorare, cum ar fi cel de lângă gara CFR, scrie sursa citată.

Unul dintre cazurile prezentate de Poliția Locală este cel al unui bărbat din Cugir, care vine în Alba Iulia cu mașina, iar apoi începe să apeleze la mila publicului în zona pieței din Cetate.

Iar o femei care vine din Sebeș apelează la mila cetățenilor spunând că este invalidă, deși nu are nicio problemă. Aceasta a fost ridicată de polițiștii locali, care au descoperit că prin această metodă a câștigat 430 de lei într-o jumătate de oră.

Tot din Sebeș vine și un bărbat care folosește o proteză care îi ascunde picioarele, încât să dea impresia că este invalid. După ce își termină „munca”, acesta se schimbă de haine și se întoarce acasă. Acesta le-ar fi spus polițiștilor locali că strânge bani să își achiziționeze o mașină.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30