fbpx
 

Preotul din Suceava urmărit penal pentru moartea unui bebeluș pe care l-a botezat se consideră nevinovat


Preotul din Suceava care a botezat un bebeluș în urma cu doi ani, iar după 12 ore copilul a decedat, este acum urmărit penal pentru ucidere din culpă.

Procurorii se bazează pe concluziile medicilor legiști care au analizat condițiile în care a murit băiețelul, arată Știrile PRO TV.

Raportul realizat de medicii legiști din Capitală la doi ani de la moartea bebelușului din Suceava arată că moartea acestuia a survenit în urma înecului cu apă, după ce acesta a aspirat lichidul aflat în cristelniță.

Conform raportului, medicii sosiți la biserică au scos aproape 100 de mililitri de lichid din corpul băiețelului. În plus, după botez, copilul a fost așezat pe spate și nu a putut elimina acel lichid, cu toate că echipajul SMURD a fost solicitat și a ajuns în timp util.

În primul raport realizat pe plan local, medicii legiști de la Suceava transmiseseră la vremea respectivă că moartea nu a fost una violentă și au susținut că moartea a fost provocată de o pneumonie virală.

Ca să ajungă la această nouă concluzie, medicii legiști de la București au vizualizat înregistrarea de la botez și poze de la autopsia bebelușului.

Avocatul preotului susține că acesta își menține poziția și nu se consideră vinovat. Biserica a transmis că acesta are dreptul de a sluji în continuare, atât timp cât ancheta nu a fost finalizată.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31