fbpx
 
ISU Alba ISU Alba

Șoferiță din Alba, salvată din autoturismul răsturnat de un pompier aflat în timpul liber


O femeie din Alba care s-a răsturnat miercuri cu maşina pe un câmp a fost scoasă din autoturism, până la ajungerea forţelor de intervenţie, de către un pompier militar aflat în timpul liber.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, Alexandru Crişan, a informat că Detaşamentul de pompieri Alba Iulia a intervenit pentru acordarea primului ajutor medical şi asigurarea măsurilor PSI la un accident rutier produs miercuri pe raza localităţii Şard. Potrivit informaţiilor preliminare, era vorba despre un autoturism răsturnat şi, posibil, o persoană rănită.
„Până la ajungerea forţelor de intervenţie la locul solicitării, persoana, de sex feminin, a fost extrasă din autoturism de către un coleg aflat în timpul liber, conştientă", a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Alba.
Echipajul medical trimis la locul producerii evenimentului rutier i-a oferit şoferiţei asistenţă medicală, iar pompierii militari au intervenit pentru asigurarea măsurilor PSI şi deconectarea bornelor maşinii. 

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30