fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
IPJ Vrancea IPJ Vrancea

Tineri evadați din Arestul IPJ Vrancea, prinși după câteva ore într-o piață din Focșani


Doi tineri doi tineri, de 17 şi 22 de ani, care au evadat, joi seara, din Arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea au fost depistaţi de poliţişti în zona Pieţei Moldova din Focşani, a informat poliţia.

Peste 200 de poliţişti şi 50 de jandarmi au fost mobilizaţi pentru căutarea celor doi tineri, de 17 şi 22 de ani, care au evadat, joi seara, din arestul Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, a informat instituţia.
„Peste 200 de poliţişti şi 50 de jandarmi au fost mobilizaţi, joi seara, pentru căutarea celor doi tineri care au evadat din arestul IPJ Vrancea. Oraşul a fost închis, s-au organizat filtre în tot judeţul, fiind alertate şi judeţele limitrofe. De asemenea, la acţiunile de căutare participă şi doi câini de urmă", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Cătălina Murariu.
Potrivit poliţiei, cei doi tineri se aflau în arestul IPJ Vrancea din 4 şi, respectiv, 24 ianuarie, fiind cercetaţi pentru infracţiuni de furt, fiecare în alt dosar.
Aceştia ar fi fugit din curtea interioară a IPJ Vrancea.

„În această seară, 2 februarie, ora 18,30, doi tineri, în vârstă de 17, respectiv 22 de ani, au evadat din arestul IPJ Vrancea. Palade George, de 22 de ani, domiciliat în Panciu, era îmbrăcat cu pantalon gri de trening, geacă de fâş inscripţionată Hugo Boss, iar Zaharia Aurel, de 17 ani, domiciliat în comuna Năruja, era îmbrăcat cu trening de culoare neagră, cu glugă", a precizat IPJ Vrancea.

Poliţiştii vrânceni au demarat căutările pe raza întregului judeţ, fiind organizate echipe de căutare, în vederea depistării cât mai rapide a acestora.

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30