fbpx
 
Facebook Facebook

Un jandarm din Târgu Mureș aflat în timpul liber a salvat viața unui bărbat care încerca să se sinucidă


Un subofiţer din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Regele Ferdinand I" Târgu Mureş, aflat în timpul liber, a reuşit, duminică, să salveze viaţa unui bărbat pe care l-a zărit întins pe calea ferată, convingându-l să renunţe la gestul sinucigaş.

„Duminică după-amiază, în Târgu Mureş, colegul nostru, Florin Fărcaş, aflat în timpul său liber, se afla alături de familia sa în trafic şi a oprit maşina la o trecere de cale ferată. Atunci a observat o persoană întinsă pe şine. Nu a stat pe gânduri: i-a rugat pe cei dragi să-l aştepte şi a fugit să vadă despre ce este vorba. Era un bărbat, de vârstă mijlocie, conştient, dar aflat într-o stare vădită de supărare care, în momentul în care l-a văzut, i-a spus să plece pentru că el nu mai vrea să trăiască. Colegul nostru şi-a dat seama că este vorba de o situaţie gravă, ce trebuia rezolvată imediat. A sunat pe loc la 112, solicitând sprijin şi păstrându-şi calmul, cu empatie şi vorbe încurajatoare, a reuşit în cele din urmă să-l convingă să se ridice. A stat cu el de vorbă până au ajuns echipajele de salvare. Uneori câteva minute pot face diferenţa dintre viata şi moarte. Felicitări, Florin!", a postat Gruparea de Jandarmi Mobilă „Regele Ferdinand I" Târgu Mureş, pe Facebook.

Florin este plutonier major şi lucrează ca subofiţer operativ în cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Regele Ferdinand I" Târgu Mureş de 16 ani. 

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31