fbpx
 
LADbible LADbible

Comedie neagră: Povestea hilară a unui britanic care a fost anunțat printr-o scrisoare că a murit


Un bărbat în vârstă de 48 de ani a trecut printr-o experiență hilară. El a fost anunțat de autorități că a murit și a fost nevoit să dovedească contrariul.

Mark Cusack, un bărbat în vârstă de 48 de ani din Marea Britanie, a primit o scrisoare de la guvernul britanic în care era informat despre propria moarte.

Bărbatul susține că a fost informat de către Departamentul pentru Muncă și Pensii (DWP) că a „decedat", și că a rămas astfel fără asigurare.

Mai mult, el nu și-a mai putut plăti impozitul municipal pentru că autoritățile locale din Hungerford, Berkshire, au fost anunțate, de asemenea, de „decesul” său.

Pentru a dovedi că nu a murit, bărbatul a avut nevoie de o adeverință de la medicul de familie.

„A trebuit să mă duc la medicul meu de familie pentru a confirma că sunt, de fapt, în viață", a spus Mark Cusack.

„Vă scriu în calitate de medic de familie(...). Pot confirma că m-am consultat cu el, astăzi, în persoană și că este în viață", este mesajul transmis de medicul de la Hungerford Surgery, conform DailyStar.

Bărbatul locuiește singur și a spus că, inițial, întreaga poveste i s-a părut amuzantă. De asemenea, el a povestit că a dovedi că nu a murit a fost extrem de dificil.

„Am raportat problema la Action Fraud, având în vedere că am mai avut o problemă anterioară de furt de identitate. Situația actuală poate părea caraghioasă, dar are multe ramificațiiChiar nu aș vrea ca cineva să se confrunte cu o situație în care să fie brusc declarat „decedat", mai ales cineva care are o problemă de sănătate sau care se află într-o situație vulnerabilă", a adăugat el.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: