fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Alertă de răpire a unei minore, împreună cu copilul ei de 3 luni, în Buzău

Alertă de răpire a unei minore, împreună cu copilul ei de 3 luni, în Buzău


Poliţiştii din Buzău au desfăşurat cercetări, după ce o tânără în vârstă de 16 ani, împreună cu copilul acesteia de 3 luni, ar fi fost luată şi urcată cu forţa într-un autoturism de către concubin.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Buzău, cele două persoane ar fi fost luate de la domiciliul mamei tinerei, din municipiul Urziceni, de către iubitul fetei, un tânăr de 22 de ani, din Constanţa, şi aduse într-o locuinţă din oraşul Pogoanele, judeţul Buzău.

„În urma apelului, a fost indicată ca posibilă traiectorie de deplasare ruta Urziceni - Pogoanele - Slobozia - Constanţa, iar autoturismul şi ocupanţii acestuia au fost daţi în consemn către întreg dispozitivul aflat în serviciu în judeţele învecinate. Totodată, la nivelul judeţului Buzău, a fost constituită de îndată o echipă operativă, care a stabilit, în urma investigaţiilor specifice, că, în Pogoanele, domiciliază sora tânărului de 22 de ani", a transmis IPJ Buzău, conform Agerpres.

Poliţiştii au fost sesizaţi de mama tinerei care s-ar fi opus relaţiei dintre cei doi. În cele din urmă, oamenii legii au descoperit persoanele date în urmărire la locuinţa din Pogoanele, unde domicilia sora tânărului.

„Poliţiştii au descins la imobil localnicei, unde au depistat cele trei persoane căutate, tânărul de 22 de ani, minora de 16 ani şi copilul în vârstă de 3 luni. Atât minora, cât şi copilul acesteia aveau o stare corespunzătoare, fără a exista indicii vizibile ale exercitării de violenţe asupra acestora, iar tânăra a menţionat că plecarea sa de la domiciliul mamei nu a fost un act împotriva propriei voinţe, ci decizia de a se muta cu tatăl copilului", se arată în comunicatul de presă al IPJ Buzău.

Poliţiştii continuă cercetările în cadrul dosarului penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal. 

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30