fbpx
 
Bătaie între polițiști, la petrecerea organizată de un șef de post din Bihor. „Au fost rănite mai multe persoane”

Bătaie între polițiști, la petrecerea organizată de un șef de post din Bihor. „Au fost rănite mai multe persoane”


Peste 150 de persoane au participat la petrecerea pe care şeful de Post din Pietroasa, Bihor, a organizat-o la o sală de evenimente din localitate. Petrecerea s-a încheiat cu o bătaie cu pumni și picioare între polițiști.

Incidentul a avut loc în comuna Cărpinet, unde şeful de Post din Pietroasa, Raul Rotar, şi-a serbat ziua de naştere cu mult fast, scrie Bihoreanul.

Iar cheful a fost unul de zile mari, cu lăutari și peste 150 de invitați, ca la nuntă, printre care poliţişti, mai mulţi primari, viceprimari, consilieri locali şi oameni de afaceri, relatează presa locală.

În jurul orei 3 dimineața, în toiul petrecerii, mai mulți polițiști s-au luat la bătaie pe terasa sălii de evenimente. Totul a început de la un schimb de replici care nu i-a fost pe plac unuia dintre polițiști. Iar de aici până la încăierarea nu a mai fost mult.

În disputa dintre cei doi au intervenit şi alți polițiști însă, în loc să se calmeze, protagoniştii s-au „înfierbântat”.

Altercația a degenerat într-o adevărată încăierare, în care bătăuşii şi-au împărţit pumni şi picioare, făcând şi victime colaterale printre alţi petrecăreţi sosiţi să-i despartă.

„S-a întâmplat afară, în faţa sălii, s-au înjurat, apoi s-au luat la bătaie. Au fost rănite mai multe persoane, cât de grav, nu ştiu, însă din câte spune lumea i-ar fi despărţit în final şeful Poliţiei Ştei, Rafael Tonca”, a declarat una dintre persoanele care au fost prezente la petrecere, potrivit Bihoreanul.

Publicația orădeană a scris că printre cei răniți ar fi fost și primarul comunei Cărpinet, Petru Curta. Edilul a negat, însă.

„Nu am fost de faţă, trebuia să ajung în Suceava a doua zi, am plecat pe la miezul nopţii. Din auzite, doar, am aflat că au fost şi victime colaterale, că s-au băgat unii să-i despartă. Mai multe nu ştiu”, a susținut edilul, potrivit sursei citate.

Cert este că niciuna dintre victime nu a reclamat agresiunea, însă cazul a ajuns în atenția conducerii Inspectoratului de Poliție Bihor, după cum susţine purtătorul de cuvânt al instituţiei

„Șeful Inspectoratului a dispus, de urgență, efectuarea de verificări prin Biroul Control Intern din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, pentru stabilirea cu exactitate a stării de fapt, urmând ca, la finalizarea acestora, să fie dispuse măsuri legale în consecință”, a declarat comisarul-șef Alina Fărcuţa.

 

Sursa: Știrile PRO TV

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: