fbpx
 
Colaj: Adevărul Colaj: Adevărul

Cine este Alexandru, tânărul care a murit în urma accidentului actriței Monica Odagiu (VIDEO)


Oamenii legii iau în calcul mai multe ipoteze de lucru în cazul acestui accident, printre care și cea a sinuciderii tânărului.

Au apărut primele imagini video cu momentul accidentului care a avut loc duminică, 9 aprilie, pe strada Știrbei Vodă, în dreptul stației STB Luterană, eveniment în care a fost implicată actrița Monica Odagiu.

Momentul tragediei a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. Din imagini, se vede cum tânărul care a murit în accident stătea pe o bancă, în stația de autobuz.

La un moment dat, acesta se ridică, face câțiva pași în față, aplecat, apoi se prăbușește direct pe șosea. În acel moment, mașina condusă de Monica Odagiu l-a lovit, actrița încercând fără succes să-l evite.

Tânărul de 33 de ani se numește Alexandru. Cauza decesului bărbatului este un traumatism cranio-cerebral cu leziuni incompatibile cu viața, scrie „Adevărul”.

În următoarele zile vor veni și rezultatele analizelor toxicologice. Atunci se va vedea dacă tânărul era sub influența băuturilor alcoolice sau a unor substanțe interzise. 

„S-a aruncat în fața mașinii. A așteptat până în momentul în care să nu mai am ce să fac și s-a aruncat în fața mașinii”, a povestit actrița.

Poliţiştii iau în calcul mai multe ipoteze. Una dintre ele ar fi că tânărului i s-ar fi făcut rău. O altă explicație ar fi cea a sinuciderii.

 

Sursa: Adevărul


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31