fbpx
 
Foto generic Foto generic

Un bistrițean și-a torturat soția pentru a-i mărturisi dacă l-a înșelat sau nu. Individul a legat-o și a lovit-o mai multe ore


Un bărbat de 38 de ani din Bistrița și-a supus soția unei adevărate torturi, pentru a-i mărturisi dacă l-a înșelat sau nu. Orbit de gelozie, suspectul nu a mai ținut cont nici de faptul că cei doi au împreună un copil.

Teama de infidelitate l-a făcut pe bărbat să pună la cale un plan pentru a-și face soția să mărturisească dacă și-a găsit un alt partener.

Bărbatul a legat-o pe femeie în una din camerele din apartament și a lovit-o fără milă. Aceasta a fost împiedicată să strige după ajutor și amenințată. Tortura ar fi durat mai multe ore. Din fericire, copilul celor doi nu se afla în locuință în acel moment.

Într-un final femeia a reușit să scape și a sunat la 112. Inițial, bărbatul a fost reținut după care arestat preventiv pentru violență în familie și lipsire de libertate în mod ilegal.

La nivel național, în primele două luni ale acestui an au fost aproape 8.800 de cazuri violență domestică - în creștere față de aceeași perioadă a anului trecut.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30