fbpx
 
ISU Vâlcea ISU Vâlcea

Fetiță de 10 ani, accidentată mortal pe un drum din Vâlcea


O fetiţă de 10 ani a decedat, luni, după ce a fost acroşată de un autoturism pe o drum judeţean din localitatea vâlceană Drăgoeşti.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, copila a fost găsită inconştientă şi, în ciuda eforturilor personalului medical de a o salva, a decedat la scurt timp după producerea accidentului.
„Sosit la faţa locului, echipajul a constatat ca este vorba de o fetiţă de 10 ani în stop cardio respirator. S-au executat manevre de resuscitare, dar din păcate, la ora 15,05 s-a declarat decesul de către medicul de la ambulanţă", a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger.
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea au precizat că fetiţa se deplasa pe partea carosabilă când a fost lovită de autoturismul condus de un tânăr de 21 de ani.
„Din primele verificări efectuate, a rezultat faptul că un bărbat de 21 ani, din localitatea Olanu, judeţul Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 678, în localitatea Drăgoeşti, ar fi acroşat o minoră de 10 ani, din localitate, care se deplasa pe partea carosabila. (...) Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ", au declarat reprezentanţii IPJ Vâlcea.
Poliţiştii efectuează în continuare cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: