fbpx
 
Captură Facebook Captură Facebook

Un bărbat a distrus cu ciocanul o mașină de poliție, în curtea unei secții din Caraș-Severin (VIDEO)


O mașină de poliție a fost distrusă cu un ciocan de către un bărbat în localitatea Măureni din județul Caraș-Severin. Incidentul a avut loc în timpul nopții, în curtea secției de poliție, când acolo nu se afla nimeni.

Sindicatul Europol, care a publicat o înregistrare video cu mașina de poliție distrusă, spune că bărbatul a fost identificat și prins, iar procurorii au dispus față de acesta măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

„Ce este de-a dreptul halucinant a fost justificarea bărbatului pentru gestul său: „Nu suport poliția”, dar și amenințarea că pe viitor va mai comite alte asemenea fapte.”, mai spun sindicaliștii, revoltați.

Mesajul Sindicatului Europol:

„Acestea sunt imaginile unui stat “eșuat” și a Poliției Române îngenuncheate de factorul politic. În ultimii 20 de ani, tot ce înseamnă protecție juridică a polițistului și autoritate a poliției au fost terfelite și distruse sistematic, până la nivelul pe care îl vedeți în aceste imagini.

Un cetățean cu impozitele plătite la zi, în mijlocul nopții, profitând că la postul de poliție nu era niciun polițist (la 90% din posturi este aceeași situație) a luat un ciocan și a fezandat o “autospecială” de politie Duster aparținând Postului de Poliție Măureni din județul Caraș-Severin.

Imaginile de mai jos sunt revoltătoare și reflectă la acest moment gradul de educație a unei părți importante a societății, votanții preferați de mâine ai politicienilor.

Bărbatul în cauză a fost identificat și prins de către polițiștii din cadrul Secției Nr. 5 Poliție Rurală Bocșa. A fost prezentat în fața procurorilor care au dispus față de acesta măsura controlului judiciar pentru o perioada de 60 de zile. Ce este de-a dreptul halucinant a fost justificarea bărbatului pentru gestul său: „nu suport poliția”, dar și amenințarea că pe viitor va mai comite alte asemenea fapte.

PS Somn ușor, Lucian Bode!”  

 

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30