fbpx
 
Facebook Facebook

Doi comisari de la Garda de Mediu au fost bătuți, înjurați, amenințați și sechestrați de primarul localității Smârdan în timp ce se aflau în control


În județul Tulcea – Garda de Mediu susține că doi comisari au fost bătuți, înjurați, amenințați și sechestrați de primarul localității Smârdan în timp ce se aflau într-un control. Edilul ar fi continuat să îi lovească și să îi injure inclusiv în prezența polițiștilor.

Garda de Mediu a precizat pe pagina de Facebook că cei doi comisari erau în control la o fermă după ce au primit o sesizare.

Ferma era administrată chiar de primarul localității, continuă reprezentanții Gărzii de Mediu, care, furios, ar fi început să îi agreseze pe cei veniți în control. L-ar fi lovit pe comisarul șef și ar fi încercat să îi smulgă telefonul mobil cu care a fotografiat neregulile.

Ulterior, ar fi refuzat să îi elibereze de la fermă pe cei doi comisari și ar fi continuat să îi amenințe și să îi înjure, inclusiv în prezența polițiștilor sosiți la fața locului – mai scrie garda de mediu.

Comisarii Gărzii de Mediu au constatat acolo mai multe nereguli: ferma de vaci și oi funcționa fără autorizație, deșeurile erau îngropate și depozitate ilegal și în zonă exista și pericol de explozie pentru că acumulatorii auto depozitați lângă alte substanțe chimice.

În acest caz, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța a început o acțiune penală pentru ultraj calificat, lipsire de libertate și mai multe infracțiuni de mediu.

 

Sursa: Europa FM


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30