fbpx
 
Facebook / DRDP Craiova Facebook / DRDP Craiova

Au fost furate plasele de susținere montate pe tronsonul 2 al Drumului Expres Craiova - Piteşti. DRDP a făcut plângere la Poliție


Plasele care susţin pietrele din gabioanele montate pe tronsonul 2 al Drumului Expres Craiova - Piteşti (DEx12), în zona podurilor, au fost furate, iar Secţia Drumuri Naţionale Slatina a reclamat furtul la Poliţie, a informat luni Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Craiova, într-o postare pe Facebook.

Gabioanele respective sunt importante pentru siguranţa podurilor, având rolul de a stopa eroziunea malurilor.
„De pe zona drumului se fură multe, indicatoare, catadioptrii, coşuri de gunoi, mobilier etc. Dar de data asta s-a depăşit orice limită, au fost furate plasele care susţin pietrele din gabioanele montate pe DEx 12, în zona podurilor. Aceste gabioane au un rol foarte important pentru siguranţa podurilor, stopează eroziunea malurilor. SDN Slatina a depus plângere penală pentru distrugere şi furt", se afirmă în postarea DRDP Craiova.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt au precizat că în cauză a fost deschis dosar penal pentru furt.
„La data de 26 aprilie a.c., poliţiştii Poliţiei Oraşului Piatra-Olt au fost sesizaţi, prin plângere scrisă, cu privire la faptul că, de pe tronsonul 2 al Drumului Expres DEx12 (Slatina-Craiova), ar fi fost sustrase mai multe bunuri. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, fiind continuate cercetările pentru identificarea autorilor, recuperarea prejudiciului şi dispunerea de măsuri legale", a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cosmin Lupu. 

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30