fbpx
 
Măsuri de ordine la meciul de fotbal Poli Iași – CSA Steaua București. Sfaturile jandarmilor

Măsuri de ordine la meciul de fotbal Poli Iași – CSA Steaua București. Sfaturile jandarmilor


Jandarmi din Gruparea Mobilă "Alexandru cel Bun" Bacău, împreună cu colegii din Inspectoratul de Jandarmi Județean Iași, polițiști din Inspectoratul de Poliție Judeţean Iași și polițiști locali din cadrul Poliției Locale a municipiului Iași, vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică în municipiul Iași, la meciul de fotbal dintre echipele Poli Iași – CSA Steaua București, partidă ce se va disputa astăzi, 10 mai, pe stadionul Emil Alexandrescu din localitate, cu începere de la ora 19.00.

Accesul publicului pe stadion se va face începând cu ora 17.00.

„Recomandăm tuturor celor care doresc să între pe stadion să se prezinte în timp util la porțile de acces, pentru a se evita aglomerările și pentru a se putea face accesul tuturor spectatorilor înainte de începerea partidei”, spune reprezentanții Jandarmeriei.

Jandarmii vor fi prezenți în zona imediată a arenei sportive, pe traseele de deplasare a spectatorilor, precum și în zonele de filtrare și control de la porțile de acces în stadion. 

În conformitate cu prevederile Legii nr. 4 din 2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, cu modificările și completările ulterioare, activitățile privind accesul, îndrumarea și supravegherea publicului în stadion, precum și paza vestiarelor se realizează de către agenții societății de pază și protecție contractată de organizator. 

Conform prevederilor art. 14 din actul normativ menționat, anterior permiterii accesului în incinta arenei sportive, participanţii la acest eveniment vor fi supuşi unui control corporal preventiv, efectuat de către firma de securitate contractată de organizator, cu scopul evitării introducerii pe stadion a unor materiale sau obiecte ce pot pune în pericol siguranţa spectatorilor. 

„Recomandăm suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente”, mai spun jandarmii ieșeni. 

Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă. Este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă. 

„Pentru a evita producerea unor incidente, recomandăm suporterilor să evite deplasarea în grupuri mari la sau de la arena sportivă”, anunță jandarmii.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30