fbpx
 
Thames Valley Police Thames Valley Police

O adolescentă din Marea Britanie și-a ucis bebelușul după ce i-a dat o supradoză de paracetamol. Mai multe fracturi au fost găsite pe corpul lui


O mamă adolescentă din Marea Britanie a reunoscut, miercuri, că și-a ucis bebelușul în vârstă de 38 de zile, după ce i-a dat o supradoză de paracetamol.

Ellie Jacobs, în vârstă de 19 ani, a negat uciderea lui Archie Jacobs atunci când a murit, în iunie 2020.

Miercuri, însă, fata a recunoscut fapta, conform dailymail.co.uk.

„Archie s-a născut pe 28 aprilie 2020 și a murit pe 5 iunie, pe când avea doar cinci săptămâni. A murit din cauza unei supradoze de paracetamol. Sfărâmițate, pastilele de paracetamol i-au fost puse în biberon în seara zilei de 4 iunie sau în dimineața zilei de 5 iunie”, a declarat un procuror.

Acesta a mai spus că Ellie Jacobs a recunoscut că i-a pus în biberon doar un vârf de paracetamol.

Când trupul bebelușului a fost examinat au fost descoperite mai multe fracturi - una la piciorul drept, altele la piciorul stâng. Au fost cauzate cu trei până la șapte zile înainte de moartea sa.

Ellie Jacobs avea 16 ani atunci când l-a născut pe Archie și locuia într-un parc de rulote. Cu puțin timp înainte să vină pe lume copilul, tatăl lui a abandonat-o pe adolescentă.

Mama lui Ellie Jacobs și tatăl ei vitreg locuiau în același parc de rulote. Femeia a susținut-o atât pe fiica sa, cât și pe nepotul său până pe 10 mai 2020, atunci când a murit într-un accident provocat de fostul partener al fetei. Bărbatul în vârstă de 34 de ani a fost condamnat la 10 ani și jumătate de închisoare.

Judecătorul care s-a ocupat de cazul adolescentei a declarat că fata a recunoscut că fiul ei a murit din cauză că i-a administrat o supradoză de paracetamol, dar că nu aceasta a fost intenția ei.

Ellie Jacobs își va afla pedeapsa pe 24 mai. Până atunci rămâne în custodia poliției.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30