fbpx
 
O adolescentă din Ocna Sibiului și-a înscenat răpirea din cauza unor neînțelegeri cu familia. A trimis un bilet de răscumpărare părinților

O adolescentă din Ocna Sibiului și-a înscenat răpirea din cauza unor neînțelegeri cu familia. A trimis un bilet de răscumpărare părinților


Au fost ample acțiuni de căutare la Ocna Sibiului, a unei adolescente care, în final, s-a dovedit că și-a înscenat răpirea. Găsită după aproape 24 de ore, fata de 14 ani a mărturisit că a vrut să le facă o farsă părinților.

Mama o certase cu o zi înainte pentru note mici, luate la școală. Acum, copila va petrece câteva zile într-un centru de ocrotire a minorilor, până când autoritățile vor stabili dacă e bine să se întoarcă acasă, relatează Știrile PRO TV.

Mama adolescentei e încă bulversată de aventura prin care a trecut. Marți, la amiază, fata ei a plecat de acasă și n-a mai revenit. Soțul a găsit un bilet în poartă, de la un presupus răpitor.

Mama fetei: „Pe bilet scria ceva de genul: 'dacă vrei să-ți mai vezi fata, să dea bărbatul tău banii. Aveți trei ore la dispoziție'. Și un număr de telefon pe care am sunat, era un domn bătrân din Covasna, nu lega bine românește”.

Imediat, femeia și soțul ei au anunțat Poliția și au început să o caute pe fată.

Agent șef Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției din Sibiu: „S-au declanșat de urgență ample acțiuni de căutare la care au participat efective mărite de polițiști, polițiști din structurile de investigații criminale, ordine publică, rutieră”.

Tatăl vitreg al adolescentei: „Am dat în stânga dreapta telefoane, toată noaptea până pe la patru am căutat-o, nici urmă de ea. Și colegii ei s-au alarmat, și școala. Ce o fi avut în minte nu știu, poate a fost învățată de cineva”.

În cele din urmă, adolescenta a fost găsită la un unchi, care locuiește la câțiva kilometri distanță. Culmea e că și acesta intrase în jocul fetei și, când a fost sunat, a negat că ea s-ar afla în casa lui. Omul a spus adevărul abia când s-a trezit cu poliția la ușă. Luată la întrebări, copila a mărturisit că a vrut să se răzbune pe părinți, pentru că a fost dojenită.

Mama adolescentei: „Ceartă între noi nu a fost decât ieri, o discuție în care i-am spus 'Oana, ce ai de gând să faci cu geografia?', pentru că are niște note foarte mici și riscă să fie corigentă. Mi-a zis 'mama, promit, ai să vezi, că eu îmi ridic media. Oana nu mai vreau promisiuni'”.

Adolescenta va rămâne într-un centru de protecție a copiilor, până ce polițiștii și asistenții sociali vor lămuri dacă e bine tratată acasă.

 

Sursa: Știrile PRO TV

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30