fbpx
 
Un român a murit în Italia după trei zile în care a avut febră și stări de vomă. Era tatăl a trei copii

Un român a murit în Italia după trei zile în care a avut febră și stări de vomă. Era tatăl a trei copii


Un român, în vârstă de 39 de ani, a murit după ce, timp de câteva zile, a acuzat stări de rău la serviciu. Bărbatul era tatăl a trei copii.

Cristian Petru Catană locuia la Minerbe, în provincia Verona, și era tată a trei copii. Era sudor la IPKarting și în ultimele zile a acuzat stări de vomă și a avut febră, informează Mattino di Padova, citată de Rotalianul.

S-a confruntat cu febră ușoară și o greață constantă timp de câteva zile. La muncă, simptomele s-au agravat. A plecat acasă, incapabil să mai facă față lucrului și acolo s-a prăbușit la pământ”, a povestit Monica, sora lui Cristian.

În ciuda tentativelor disperate de resuscitare, pe care inițial i le-a aplicat soția lui și apoi echipajul de medici sosiți la fața locului, nu i-au fost de ajutor. Cristian a murit sub ochii soției sale.

Cristian a fost luni dimineață la serviciu. Era sudor într-o companie din lumea kartingului. Continua să transpire și avea nevoie constantă de a merge la baie, fie pentru dizenterie, fie din cauza unei senzații puternice de vărsături. Colegii săi, văzându-l așa, l-au sfătuit să meargă acasă să se odihnească. „A parcat mașina și a intrat în casă, apoi s-a prăbușit la pământ. Era un om foarte sănătos, nu a suferit niciodată de boli specifice. De de câteva zile, însă, avea febră și greață. A fost la medic, dar în cele din urmă aceste simptome au fost tratate ca probleme de aciditate, sau legate de schimbarea anotimpurilor”, a mai spus sora lui Cristian.

Cristian, originar din Târgu Mureș, a venit împreună cu toată familia în Italia, în anul 2000. Era cunoscut și respectat în comunitatea din Montagnana.

Călătorea în întreaga lume cu această companie, implicată în circuitul internațional de karting. Cristian a fost primul care a spus da când i s-a propus o deplasare, îi plăcea foarte mult această profesie și mediul în care lucra”, a mai declarat sora lui Cristian.

Bărbatul a fost condus pe ultimul drum, miercuri, iar funeraliile au avut loc la biserica parohială San Zenone din Verona.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30