fbpx
 
Detalii șocante în cazul crimei din Berceni: Cadavrul ar aparține unei fetițe de 12 ani. Poliția caută făptașul

Detalii șocante în cazul crimei din Berceni: Cadavrul ar aparține unei fetițe de 12 ani. Poliția caută făptașul


Informații de ultimă oră în cazul cadavrului descoperit într-un apartament din Berceni. Deși, inițial, se credea că trupul fără suflare ar fi aparținut partenerei chiriașului apartamentului, iată că, luni, polițiștii de la Omoruri au conturat o altă poveste. Se pare că acel trup ar aparține unei copile de 12 ani.

În acest sens se fac demersuri, pentru că au fost ridicate probe ADN de la familie. La fața locului sunt prezenți tatăl fetiței și bunica acesteia, care spun că nu au mai auzit nimic de ea de aproape două luni, din jurul Paștelui. Atunci s-ar fi întâmplat totul. Așteaptă și ei cu nerăbdare să vadă dacă aceste analize coincid și dacă este vorba sau nu de fetița de 12 ani pe care ei o caută, relatează Știrile PRO TV.

Cert este că, în acest moment, principalii suspecți în acest caz sunt mama fetiței de 12 ani și partenerul acesteia, concubinul femeii. Ei ar fi plecat din țară, spun rudele, înspre Germania sau Belgia, însă chiriașul apartamentului din Berceni i-ar fi spus proprietarului că intenționează să plece în Spania.

Aceste informații sunt verificate în acest moment. Au fost găsite la fața locului și obiecte personale ale copilei de 12 ani, niște brățări, spun surse din anchetă, care mai spun că fetița ar fi avut parte de o moarte violentă și că ar fi fost strangulată.

În acest moment, fetița a fost dată oficial în urmărire internațională de către tatăl său biologic.

Autoritățile îl caută pe un bărbat, suspect principal în cazul unei crime înfiorătoare din cartierul Berceni. Într-o locuință a fost găsit cadavrul unei persoane de sex feminin. Trupul era într-un sac, cel mai probabil de câteva săptămâni.

Criminaliștii au rămas în apartamentul din cartierul Berceni toata noaptea. La cercetări a participat inclusiv proprietarul locuinței, care le-a povestit că a închiriat casa unui bărbat, de aproximativ 40 de ani, considerat acum principalul suspect. Pentru că nu reușea să ia legătura cu acesta, omul a venit special din strainatate să verifice locuința.

Când a intrat, a simțit un miros îngrozitor care venea dinspre canapea. Acolo, a găsit un sac negru în care se afla trupul unei femei tinere, spun anchetatorii.

Potrivit anchetatorilor, chiriașul nu i-ar mai fi răspuns proprietarului de cel puțin două săptămâni.

Trupul femeii a fost supus unei necropsii, iar legiștii le-au oferit criminaliștilor primele concluzii, surse din anchetă spun că victima a avut parte de o moarte violentă.

Cercetările sunt continuate de Parchetul Tribunalului București și de Serviciul Omoruri.

 

Sursa: Știrile PRO TV

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30