fbpx
 
IPJ Harghita IPJ Harghita

Un tânăr din Harghita, plecat în străinătate, dat dispărut de familie. Polițiștii cer ajutorul populației pentru a-l găsi


Poliţiştii din Harghita solicită sprijinul cetăţenilor pentru găsirea unui tânăr din Odorheiu Secuiesc, plecat la muncă în străinătate, care nu a mai dat niciun semn de viaţă din luna ianuarie şi pe care familia nu îl poate contacta, relatează Agerpres.

Biroul de Presă al IPJ Harghita a informat, miercuri, că o femeie din municipiul Odorhiu Secuiesc a sesizat, în data de 6 iunie, dispariţia fiului său, Raduly Norbert, în vârstă de 22 de ani.

Potrivit informaţiilor furnizate de aceasta, tânărul a plecat voluntar din ţară în cursul anului 2018, pentru a lucra în străinătate.

În luna ianuarie 2022, Raduly Norbert a contactat-o telefonic pe mama sa, confirmându-i că se află în Olanda şi că este în siguranţă.

De atunci şi până în prezent, acesta nu a mai dat niciun semn de viaţă şi nu poate fi contactat telefonic, a precizat IPJ Harghita.

Poliţiştii roagă persoanele care deţin informaţii despre Raduly Norbert sau care pot oferi detalii cu privire la locul în care s-ar afla să sune la numărul 112 sau să ia legătura cu cea mai apropiată unitate de poliţie.

Semnalmentele pentru a ajuta în identificarea tânărului sunt: înălţime 1,70 centimetri, greutate 70 kilograme, constituţie atletică, păr scurt şaten, ochi căprui, tatuaj pe braţul stâng, a mai arătat sursa citată.

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30