fbpx
 
Facebook / Poliția Locală Arad Facebook / Poliția Locală Arad

O femeie de 49 ani care stătea goală la soare într-un parc din Arad, reclamată de trecători


O femeie în vârstă de 49 de ani, care făcea plajă nud într-un parc din municipiul Arad, a stârnit revolta trecătorilor, care au sunat la 112, iar poliţiştii locali au identificat-o şi amendat-o.

Incidentul a avut loc luni după-amiază, într-un parc de pe Calea Aurel Vlaicu, din municipiul Arad, situat în faţa unui bloc şi lângă o zonă pietonală.

Aflat în cartierul Aurel Vlaicu, un echipaj din cadrul Serviciului Ordine Publică, Circulaţie şi Parcări 2 a surprins-o pe L.F., în vârstă de 49 de ani, cu domiciliul în Caracal, judeţul Olt, pe jumătate dezbrăcată, într-un părculeţ din faţa unui condominiu. Respectiva se afla în imediata vecinătate a unei zone utilizate pentru traficul pietonal, motiv pentru care expunerea zonelor intime către razele soarelui a şi determinat reacţia indignată a trecătorilor. L.F. le-a comunicat poliţiştilor locali că tocmai a sosit cu trenul în municipiul Arad, unde se află în tranzit, intenţionând să ajungă în cursul zilei în Timişoara, în căutarea unui loc de muncă. După ce a servit masa la un supermarket din proximitate, aceasta a ales să se relaxeze pe un spaţiu verde din strada Fulgerului, în forma documentată de poliţiştii locali”, a transmis Primăria Arad, printr-un comunicat de presă.

Femeia le-ar fi spus poliţiştilor locali că în Caracal obişnuia să facă astfel plajă fără să fie amendată vreodată. La Arad, a primit o amendă în sumă de 400 de lei.

Conform legislaţiei în vigoare, suma plătită de contravenientă se va face venit la unitatea administrativ-teritorială unde are domiciliul şi unde, conform propriilor afirmaţii, a făcut plajă de maniera menţionată fără a fi sancţionată”, a precizat Primăria Arad.

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31