fbpx
 
Facebook / Irina Cristina Chioveanu Facebook / Irina Cristina Chioveanu

O cântăreață care participa la o nuntă la mai puțin de 500 m de locul exploziilor de la Crevedia s-a bucurat că petrecerea a continuat și după tragedie: „Dumnezeu ne-a dovedit că ne iubește!”


La mai puțin de 500 de metri de locul exploziilor de la Crevedia, de sâmbătă seara, în urma cărora au murit doi oameni și au fost răniți aproape 60, s-a desfășurat o nuntă care a continuat și după producerea tragediei. Informația a fost oferită, într-o postare pe Facebook, de o interpretă de muzică populară care a cântat la petrecere.

„Încă o dată Dumnezeu ne-a dovedit că ne iubește! Locația de aseară a fost la mai puțin de 500 de metri față de locul exploziei de la Crevedia. În ciuda pericolului, am continuat nunta”, a scris Irina Cristina Chioveanu, interpretă de muzică populară, pe pagina ei de socializare, potrivit protv.ro.

Între timp, postarea a fost ștearsă, după ce cântăreața a primit un val de comentarii critice.

În paralel, autoritățile au anunțat că, în aceeași seară, peste 1000 de persoane au fost evacuate din case și mutate la o distanță de cel puțin 700 de metri, în urma exploziilor.

Explozia a avut loc la o stație GPL din Crevedia, pe DN1A. Aceasta a fost urmată de o explozie mult mai puternică, chiar în timpul intervenției pompierilor. Două persoane au murit și alte 41 sunt încă spitalizare, dintre care șase intubate. Dintre răniți, 43 sunt pompieri, polițiști și jandarmi, unii în stare gravă. România a activat Mecanismul european de protecție civilă pentru transferul victimelor, iar primii pacienți au fost transferați.

 

Sursa: G4Media


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31