fbpx
 
Facebook Facebook

Actrița Diana Cristescu, cunoscută pentru roluri din filme precum „4 luni, 3 săptămâni și 2 zile”, a murit la 56 de ani


Actrița Diana Cristescu, cunoscută pentru roluri din filme precum „4 luni, 3 săptămâni și 2 zile” sau „Aferim” a murit, luni, la vârsta de 56 de ani.

Potrivit Cinemagia, Adina Cristescu a fost o actriță de film, teatru și voce, profesoară, regizoare de teatru și scenaristă de film.

Absolventă IATC ”IL Caragiale” (UNATC), ea a jucat la Teatrul Național ”IL Caragiale”, Teatrul Odeon și Teatrul Excelsior.

Apropiații ei au anunțat pe Facebook că trupul neînsuflețit va fi depus marți, 26 septembrie, la capela Bisericii Boteanu, de lângă Ateneul Român. 

La rândul său, actorul Marian Rîlea a scris pe rețeaua de socializare un mesaj de adio.

„Azi a plecat dintre noi spre Împărăția cea Albă actrița Adina Cristescu. Un talent al generației sale, recunoscut de regizorii Radu Jude, Cristi Puiu și alții. Adina Cristescu a fost un mare prieten de suflet, un tovarăș de drum lung. A trăit cu sinceritate și modestie ca o candelă care i-a luminat și încălizit pe cei din preajma sa. Un adevărat prieten. Cei mici și cei mari care au fost la teatrul Abracadabra o să-și aducă aminte cu drag de Buna Poveștilor! Întreaga echipă a teatrului este alături de familie în aceste momente de grea încercare și durere. Te vom iubi mereu, draga noastră prietenă. Dumnezeu să te odihnească”!

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30