fbpx
 
Colaj foto: playsport.ro Colaj foto: playsport.ro

IPJ Constanța, despre cazul DJ Lalla: Momentan, luăm în calcul un act suicidar sau un accident


Poliţiştii iau în calcul, referitor la cauza morţii tinerei DJ Lalla, al cărei cadavru a fost găsit pe plajă la Mamaia, fie un act suicidar, fie un accident fără intervenţia altei persoane, a anunţat, marţi, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

În acest caz este începută urmărirea penală in rem pentru ucidere din culpă, sub conducerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.
Medicii legişti au stabilit că tânăra a murit prin înec, fără urme de violenţă, anchetatorii aşteptând şi rezultatul analizelor probelor toxicologice.
„Au fost ridicate ulterior imagini video, au fost audiaţi martori, iar în certificatul de constatare a decesului a fost menţionată drept cauză asfixia mecanică prin înec, fără urme de violenţă. Au fost prelevate probe toxicologice şi histopatologice. La acest moment, nu avem raportul cu rezultatul analizelor, iar din toate datele pe care le avem la acest moment, luăm în calcul fie un act suicidar, fie un accident. Când spun accident, spun autoprovocat, fără intervenţia altei persoane", a declarat şefa IPJ Constanţa, Mădălina Vlangăr.
Reprezentanta IPJ a prezentat cum au decurs lucrurile după ce poliţia a fost sesizată despre cadavrul găsit pe plajă.
„La data de 28 septembrie, la ora 10,11, am primit un apel 112, prin care Poliţia staţiunii Mamaia a fost sesizată de o turistă aflată în trecere cu privire la faptul că pe plajă, în dreptul restaurantului Diplomatic, se află cadavrul unei tinere, adus la mal de apă. Echipa operativă s-a deplasat la faţa locului, într-un timp de reacţie mai mic de cinci minute, fişa de eveniment arată două minute, unde au constatat absenţa semnelor vitale şi, totodată, şi a urmelor de violenţă. Personalul ambulanţei a constatat decesul femeii. Echipa a efectuat cercetarea la faţa locului, iar cadavrul a fost preluat la morga Cimitirului Constanţa pentru efectuarea necropsiei. S-a început urmărirea penală in rem pentru ucidere din culpă, sub conducerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa", a explicat Vlangăr.
Ea a mai spus că, inclusiv în ziua producerii tragediei, salvamarii aveau arborat steagul roşu din cauza valurilor puternice.
Conform şefei IPJ Constanţa, nu se pune problema aplicării vreunei sancţiuni disciplinare, la acest moment, poliţiştilor implicaţi în caz.
„Colegii mei au desfăşurat activităţile poliţieneşti cu viteză de reacţie, aşa cum o fac în toate cazurile asemănătoare. Nu se pune problema vreunei sancţiuni disciplinare la acest moment, aşa cum a apărut în spaţiul public. Doresc să menţionez că declaraţia mea se referă strict la activitatea poliţienească, nu la cea de urmărire penală, palier pe care nu am ce să le reproşez în acest moment colegilor mei. După cum cunoaşteţi, în privinţa dosarului penal şi a datelor care pot fi furnizate, acesta este apanajul exclusiv al Parchetului", a menţionat Mădălina Vlangăr.
Tânăra găsită moartă pe plajă în staţiunea Mamaia este Laura Roşca, de 34 de ani, din Turda, stabilită în Bucureşti, cunoscută în lumea muzicii drept DJ Lalla. 

 

Sursa: Agerpres

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Martie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31