fbpx
 
Marian Godină, după ce Dorian Popa a fost prins drogat: „Păcat de toată munca aia a lui de care și-a bătut joc”

Marian Godină, după ce Dorian Popa a fost prins drogat: „Păcat de toată munca aia a lui de care și-a bătut joc”


Polițistul Marian Godină a avut o reacție pe contul său de Facebook după ce, sâmbătă, Dorian Popa a fost prins sub influența drogurilor în timp ce se afla la volan, în Domnești.

Marian Godină a făcut referire la o postare mai veche, devenită virală la acel moment, în care erau prezentate fotografii cu David Popovici, Selly și Dorian Popa, primul așteptând într-o stație de autobuz, în timp ce ceilalți doi apăreau lângă mașini de lux.

„După cum apărea în descrierea postării, ni se prezenta astfel normalitatea, prin David Popovici care circulă cu autobuzul, în antiteză cu grobianismul, cocalarismul și nemunca, prin cunoscuții Selly și Dorian Popa. Mii de aprecieri adunase acea postare. Mii de ipocriți dăduseră like pozei cu David Popovici. Spun ipocriți pentru că, deși îmi voi atrage multe critici, afirm cu tărie că cei mai multi nu au apreciat modestia campionului, ci faptul că el, deși campion mondial, a rămas ca ei. Merge cu autobuzul, mănâncă din caserolă, e la fel ca noi. Asta le-a plăcut celor mai mulți dintre privitori!”, a scris polițistul.

Godină a adus în discuție și o altă fotografie în care apărea celebrul neurochirurg Leon Dănăilă, surprins în metrou.

„Că era unul dintre cei mai buni neurochirurgi nu era chiar așa important, ci faptul că trăia ca ei, ca cei care nu au reușit vreodată să își depășească condiția și care preferă mai degrabă să-i vadă pe alții că-s la fel de jos ca ei, decât să facă ei ceva ca să urce. Mai ușor și mai confortabil să-i tragă în jos sau să-i țină acolo pe alții, decât să urce ei. Oricât de celebru ai ajunge, rămâi sărac dacă vrei să fii iubit de românii ipocriți. Că David Popovici emană modestie și bun simț prin toți porii e ușor vizibil, dar asta nu înseamnă că dacă l-am vedea în vreun bolid de lux ar trebui să-i scadă cu ceva meritele (...)”, a mai scris polițistul.

Revenind la subiectul Dorian Popa, Marian Godină a spus că artistul „a muncit pentru tot ce are (...) chiar dacă unii jubilează acum când a fost prins drogat la volan”.,

„Dacă cineva crede că e ușor să faci ceea ce fac cei doi, mă întreb de ce nu se apucă de făcut la fel și să înceapă să facă bani. Pentru mulți, munca e doar cea fizică, eventual cu sapa și târnăcopul. Și pentru că despre Dorian Popa e ziua de azi, pot spune că nu-l urmăresc, nu e genul meu de conținut ceea ce face el. Nu am schimbat niciodată nicio vorbă, l-am văzut însă la un podcast și nu pot spune că mi-a displăcut. Cert e că omul ăla a muncit enorm pentru tot ce are, chiar dacă unii, cei mai mulți din invidie, îl trimit la muncă și jubilează acum când a fost prins drogat la volan. Ăla face case, în timp ce alții nu au făcut în viața lor un coteț de găini. M-a uimit azi o cunoștință a mea care îmi împuia capul de fiecare dată cu Dorian Popa, cât e de bun, de harnic, cum ar vrea să ajungă ca el și care azi a postat cu fericire un text ironic la adresa lui. Nu-s genul care să mai dea un picior celui care deja e făcut ko, așa că nu o să mă apuc de făcut morală și mă rezum doar la atât: Păcat de toată munca aia a lui de care și-a bătut joc”, a scris Godină.

 

 

Sursa: Știrile PRO TV

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31